Mijn nieuwe hobby is ontstaan door mijn dochter Puck.

Puck maakt al jaren lang met haar compact camera prachtige foto’s. Ze heeft er echt gevoel voor.

Toen we een wandeling in het bos maakte hebben we de spiegelreflex van mijn schoonzus geleend. Ik kan je vertellen dat Puck eraan vast zat gekleefd. Dat was het moment waarop ze wist waarvoor ze ging sparen. En daar was het moment dat ze haar eigen spiegel reflex camera had gekocht, zo trots als een pauw.

Ook dat was het moment dat papa het ook eens ging uit proberen. Zo ontstond de nieuwe hobby. Fotograferen met de camera van mijn dochter. Als dochter lief op school zit laat papa de camera uit en als Puck zelf mee gaat dan laat zij de camera uit.

En dat lijdt tot verbluffende foto’s!

Kijk zelf.

2 gedachten over “Puck achter de camera!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.