Mijn naam is Steven Kroon en ik ben een buitenmens.

Ik kan het thuis heerlijk hebben met de open haard en de kaarsjes aan.

Maar het allerliefst ben ik buiten. Buiten met mijn gezin of buiten met vrienden, buiten met mezelf. Een kleine dagje houd ik het binnen vol en dan begint het te JEUKEN en te KRIEBELEN en van BINNEN wordt ik onrustig!!!

IK MOET DAN NAAR BUITEN. 

Daar in de natuur kan ik mijn vele hobby’s uitvoeren, fotografie, filmen, vliegvissen, bushcraft, (wild) kamperen, koken, wandelen, schrijven of een combinatie daarvan.

En daar buiten is zoveel moois en dat deel ik graag met jullie in  www.hetbuitenlevenmetsteven.nl  

Steven

15 gedachten over “Het buitenmens Steven!

  1. Hallo Francisca leuk dat je een bezoek komt brengen en bedankt voor je mooie compliment over de foto’s.
   Groet steven

 1. Hoi Steven,

  Bedankt voor je leuke commentaar en de prachtige foto’s! Je schreef dat je ze had gemailed naar ons, maar kun je ze aub mailen naar ons gmail account (zie boven)?

  Dank je wel!

  Sylvia en de rest van Sixth Sense

  1. Hallo Sylvia,

   Bedankt voor je compliment. Ik zal de foto’s via we transfer naar het gmail adres zenden.

   Groet Steven

 2. Hallo Steven,
  Mijn naam is Marnix Hezemans, de zoon van Jan Mathijs Hezemans. Mijn vader is afgelopen week overleden. Dat maakt jouw beschrijving over jullie ontmoeting (02-02-2016) heel bijzonder. Sinds februari is het erg hard achteruit gegaan met hem. Het is moeilijk om te bevatten dat hij toen nog zelfstandig naar het wachtlokaal kon, enkele maanden daarvoor nog alleen naar Terschelling en een jaar daarvoor nog zelf door Europa reisde.

  De foto’s die jij genomen hebt zijn de laatste foto’s waarop hij nog in redelijke gezondheid is. Ik zou graag een van jouw foto’s op de kist zetten als aandenken. Zou jij bereid zijn om mij enkele foto’s toe te sturen? De uitvaart is donderdag aanstaande.

  1. Hallo Marnix,

   Als eerste gecondoleerd met het verlies van je vader. De ontmoeting was zeker een bijzondere ontmoeting. Ik lees je bericht dan ook met tranen in mijn ogen. Ik begrijp dat het verlies moeilijk kunt bevatten vooral na juist zo periode waarin hij nog zoveel ondernam. Tuurlijk wil ik de foto’s met je delen. Stuur mijn even je mailadres naar deviskaleman@gmail.com dan stuur ik je vanavond gelijk de originele foto’s toe.
   Heel veel sterkte.
   Groet Steven

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.