Na lang overwegen hebben we toch gekozen voor een derde.

Het is niet zomaar dat je kiest voor een derde gezinslid. Daar denk je goed over na. We kunnen nu gewoon de nachten doorslapen, ja dat wordt weer anders. Maar je krijgt er toch weer zoveel liefde voor terug.

Ook de kinderen wilde graag wel een broertje of een zusje. En op de dag dat hij op Facebook verscheen en ons aan keek  waren we verliefd. Om een steentje bij te dragen in de wereld hebben we ervoor gekozen om Chilin te adopteren.

En zo kwam Chilin in ons leven.

Chilin (2) (667x1000)

Chilin is 18 maart 2014 geboren in Spanje waar zijn toenmalig baasje niet voor hem wilde zorgen. Hij is van de straat geplukt door mensen die hem een tweede kans wilde bieden. En wij zijn de gelukkige om hem dit te mogen bieden.

Chilin is een Podenco Maneto, een stoer kereltje met een karaktertje maar daarnaast een heerlijk knuffel.

Vandaag op pad geweest met de fiets zodat hij kan wennen om in een kratje te zitten. Het is allemaal nieuw voor hem maar hij doet het super. Hij kan enorm goed springen en dat was te merken toen hij ineens boven op de eet tafel stond.

Stapje voor stapje leren we hem wat wel en niet kan. De kinders zijn helemaal in de wolken met hem. Mama en Papa natuurlijk ook.

We hebben er een nieuwe vriend bij en die zal nog vaak genoeg mee gaan op de wandeling in het buitenleven.

7 gedachten over “31-08-2014 Gezinsuitbreiding

  1. Wat een leuke hond. Fijn dat hij een warm gezin heeft gevonden. Dat het maar een mooie aanvulling in de liefde mag zijn x

  2. Wat een lieverd en wat een mooie foto’s!!
    Heel veel geluk met elkaar. Gaat hélemaal goed komen en ook Chilin is welkom op de verjaardag van Amy. Ben benieuwd of hij boven op de tafel met al het eten gaat staan haha!

    1. Hoi Linda, we zullen Chilin vrijdag komen voorstellen.
      Misschien moet je wat minder lekker koken dan blijft hij misschien laag. Maar ik geef geen garantie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.