De natuur is veel dichterbij dan je denkt…………

Enige tijd geleden was ik wat op youtube aan het kijken en daar zag ik een Poolse poncho Lavvu voorbij komen. Het mooie is dat twee canvas ponchos aan elkaar geknoopt kunnen worden, samen maken ze één lavvu (punt tent) die onderdak biedt aan twee soldaten. In deze tent kan ook een houtkacheltje om zo in de winter warm de nacht door te komen. Maar dat is voor later. 

P

Afgelopen vrijdag was het een mooie dag om de lavvu uit te proberen. In een stuk bos vind ik al snel een mooie plek om alles op te zetten en er een nachtje in te slapen. Mijn voorkeur gaat uit naar een hangmat maar een tentje heeft zo ook weer zijn charmes. En achteraf gezien heb ik er prima in kunnen slapen, afgezien van de naaktslak die mijn slaapzak in wilde. Mocht je verder willen weten hoe mijn overnachting was, klik dan op de onderstaande video.

Met een vriendelijke buitengroet van de buitenman!

www.hetbuitenlevenmetsteven.nl

1 gedachte over “30-08-2019 Een overnachting in een Poolse poncho lavvu.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.