Vakantie……


Hoe lekker is het om de vakantie te beginnen met een verfrissende strandwandeling. En we doen Chilin er ook een groot plezier mee. Dus op naar het strand. Puck heeft Roan een vriend van school mee gebracht. De zon is goed vertegenwoordigd tussen het wolkendek. Dat geeft weer mooie plaatjes.

Even later stappen we uit de trein en zijn we op het strand, als de riem van Chilin los gaat neemt hij gelijk de benen. Wat kan hij hier heerlijk razen in de ruimte. Niet veel later lig ik op mijn buik in de branding, nee geen verlate Nieuwjaarsduik maar een foto momentje.

20160228-IMG_1837

 

De wolken weerspiegelen prachtig in het vlakke water van de branding. Het is heerlijk om de frisse wind in combinatie met de zon te voelen. Het voorjaar doet zijn best om de winter het land uit te duwen. Nog even en de jas kan thuis blijven.

Foto opdracht:

Als ik de telelens op het toestel schroef krijgen Mees, Puck en Roan een opdracht. Maak een foto van een vogel in de vlucht. Je mag vier foto’s maken. Er mogen geen foto’s worden gemaakt van vogels die bij de viskraam rond vliegen, dat is iets te gemakkelijk. De winnaar krijgt een voeten massage van 15 minuten, de tweede plaats 10 en de 3e plaat 5 minuten. En je mag zelf kiezen van wie je de voetenmassage wilt hebben. Claudia is de jury en bekijkt de foto’s zonder te weten wie ze heeft gemaakt.

Het is leuk om te zien dat er niet in het wilde weg foto’s worden genomen maar dat er echt wordt gekeken naar een goed moment. Hier onder de 3 beste foto’s.

20160228-IMG_1898
1e plaats Mees Kroon
20160228-IMG_1903
2e plaats Puck Kroon
3e plaats Roan
3e plaats Roan

 

Eigenlijk gaat het niet om het winnen maar om bezig te zijn met de elementen van moeder natuur. En moeder natuur is mooi vandaag.

20160228-IMG_1879

 

Onze kleine Chilin gedraagt zich weer eens als een tijger. Want als je niet groot bent moet je je groots gedragen.

20160228-IMG_1886

 

Het was weer heerlijk op het strand en wat een zalig begin van de vakantie. Tot snel in het buitenlevenmetsteven.

Groet van de buitenman

 

2 gedachten over “29-02-2016 Zandvoort aan zee

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.