Het is 06.45 als ik even wakker wordt in de hangmat. De omgeving is in de oranje verf gedompeld. 

Naast mij hangt Mees die nog in diepe slaap is. Zijn gesnurk is hoorbaar. Maar de vogel geluiden overstemmen dit. Met de opkomst van de zon begint er weer een nieuwe dag.

Ons avontuur begon gisteren middag toen we in de boot stapte. Het plan was om eerst lekker te varen en een duik te nemen. 

Dan maar even een hapje eten. Rondom Spaarndam belanden we bij restaurant de Kolk, best wel een sjieke hut. Gelukkig wel friet en kroket op de kaart voor Mees. Ik ga voor de pasta. 

Die valt enorm tegen, flauwe hap. We varen maar eens verder om onze kamp plek voor de nacht te vinden. Want we gaan wildkamperen. Ja ik hoor jullie al denken maar dat mag toch niet! Juist daarom is het zo leuk. De kamp plek is gevonden en we genieten van de koffie en thee en de zonsondergang. 

De hangmatten worden opgeknoopt en we maken ons klaar voor de nacht. Het is 22.30 als ik bovenop mijn slaapzak ga liggen om even later in slaap te vallen. Mees wint het want die is na 5 minuten al in droomland. 

Ik schommel nu nog even in de hangmat. Straks eerst maar een gekookt eitje en een bak koffie, dan maar zien wat de dag aan waterpret brengt. En wie weet knopen we er nog een nachtje aan vast in het buitenlevenmetmeesensteven.

Groet van de buitenmannen! 

2 gedachten over “25-08-2016 Wildkamperen 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.