Wat een prachtige omgeving………..

Vandaag gaan Mees en Puck hogerop met de gondel om daar hun 3e privé les te krijgen. Boven aan de berg ontmoeten we Saar een Nederlandse snowboard docente. Claud en ik kiezen ervoor om nog een gondel verder te nemen die twee bergtoppen met elkaar verbind. Ik zeg lang leven de hoogte vrees, maar na een iets krampachtige rit staan we bovenop de berg. We slaan links af om het bordje voor de wandel route te volgen. En ook op de meeste uithoeken van de wereld kom je mensen tegen die er anders over denken.

IMG_9576

We zijn ze daarna ook niet meer tegengekomen. Wij wandelen verder in deze betoverende omgeving. Waar je kijkt is het prachtig.

IMG_9577

Eigenlijk is het best moeilijk om te beschrijven wat je ziet, er zijn is eigenlijk de beste beschrijving.

Het is een prachtige wandeling en zelf de ijspegels die we onderweg zien zijn de moeite waard om te fotograferen.

IMG_9583

Ik blijf dan ook een oog houden voor het dieren leven, over de rand in de diepte spot ik een berg geit die nadat hij mij aankijkt het op het lopen zet.

IMG_9589

Toch zien we nog even een glimp van hem of haar want dat valt met deze afstand niet te zeggen. Verderop staat een huisje wat geheel tot aan de dakgoot is ingesneeuwd. In de zomer kom je denk ik een stuk gemakkelijker binnen.

IMG_9586

Wij stappen lekker door en genieten van deze intens mooie omgeving.

 

IMG_9590

Aan het einde van de wandeling zien we Puck en Mees naar benden boarden, weer een stuk gemakkelijker dan de dag ervoor.

We rijden nog even naar de kleine berg waar ze hun geleerde lessen nog even kunnen oefenen. Daar ontmoeten we onze oude buren, Linda, Jason, Hellen en Rosa en Linda haar ouders. In Nederland was het lastig om een afspraak te maken maar hier in Oostenrijk hebben we elkaar al twee keer mogen ontmoeten onder het genot van een heerlijke zonnetje en een versnapering.

Het buitenleven is goed hier.

Een sneeuwrijke buitengroet van de buitenman.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.