Afgelopen weekend is mijn vakantie begonnen dus lekker veel tijd om het buitenleven in te trekken. Zo ook vandaag trok ik de deur achter me dicht om het uit laten van Chillin te combineren met koken in de buitenlucht. Het mooiste is dat je de buitenkeuken overal aan kan zetten. Onderweg kom ik een kudde koeien tegen die ik graag voor de camera wil. Ik lijn Chil aan en sluip zachtjes dichterbij. Ze vinden Chil interessant en ze komen zachtjes dichterbij, wat een heerlijke nieuwsgierige dieren.

IMG_0752

Tussen de groep durven de kalfjes ook stiekem te kijken wat er aan de hand is. Niet veel later komen ze ook hun neus laten kriebelen.

IMG_0767

Wat zijn ze toch fotogeniek.

Na een heerlijke wandeling komen we aan bij de plek waar ik mijn buitenkeuken kan organiseren. Wil je weten hoe de mosselen zijn bereid kijk dan naar het onderstaande filmpje.

 

Tot het volgende buitenleven met Steven

 

 

4 gedachten over “16-07-2019 DE BUITENKEUKEN ~NORMANDISCHE MOSSELEN~

    1. Hoi Lexi,
      bedankt voor je reactie en sorry voor mijn late reactie. Wat leuk dat je fan bent.Misschien dat ik in de toekomst er iets bij zeg maar voor nu vind ik het zo goed.
      groet Steven

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.