Wat blijft het toch heerlijk om na een week werken je tas in te pakken en natuur in te trekken voor een overnachting. Dit keer bezoek ik een buitenkamp waar ik al enige tijd niet meer ben geweest. Het ligt verscholen in een bos en de weg erheen gaat door de brandnetels en bramenstruiken. De korte broek moet dus mee en kan nu nog niet aan.

Het enige nadeel van deze plek is het aantal vliegtuigen wat er overkomt. Maar dat heb je als snel als je in de buurt van Schiphol woont. Als het vuurtje brand begin ik met het maken van een smakelijke stoofpot. Ik ben een liefhebber van stoofpotjes. De combinatie van buiten in de natuur en lekker eten blijft mij roepen.

Wil je weten hoe dat eruit ziet, klik dan op het onderstaande filmpje.

Groet van de buitenman.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.