Na al dat zoute water is het dan tijd voor een dagje zoet aan het zwembad.
En dat is goed toefen. Deel drie van Robinson staat op de agenda vandaag.
De onderdelen zwemmen met je beide handen op de rug, het verst onder water, het langst op je handen staan onder water, met je ogen dicht achteruit zwemmen zonder de kant te raken, twee aan twee gevecht en de grootste menselijke toren.

Bij het zwemmen met je handen op je rug zetten de dames Ginny in en de mannen Mees. Het was een spannende strijd die nipt door Ginny werd gewonnen. Jay wint van Sandra met je ogen dicht op je rug zwemmen en stop het dichts bij de kant. John zwemt tegen Puck onder water en maakt net wat meer meters. Steven en Holly doen de onderwaterhandstand. Steven staat net iets langer maar Holly doet het top. Joey en Mees vechten tegen Claudia en Holly, de dames winnen. De mannen winnen op het totaal van het eerste onderdeel 1 punt.

Dan is het tijd voor de menselijke toren. De regel is dat je op elkaars nek moet zitten en niet mag staan. Alle mogelijke combinaties wordn doorgesproken. Ga je voor 4 personen op elkaar of 3? Val je om einde verhaal.  Op dit onderdeel hebben de vrouwen het voordeel van de boomlange Ginny en ze winnen dan ook met een kop hoger. Daarna volgt er nog een spontaan groepsgevecht!

De stand op dit moment is 3 voor de mannen en 3 voor de vrouwen. Hieronder de foto rapportage.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Wat een waterpret!

Steven

3 gedachten over “12-07-2014 Chillen aan het zwembad

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.