Vanmorgen de wandelschoenen ondergebonden en de waterleidingsduinen ingetrokken.  Nee niet een bestaande route maar zelf linksaf en rechtsaf wanneer ik zin heb.

Lekker op je kont gaan zitten als je overtuigd bent dat deze plek je iets gaat bieden. Al is het alleen maar om even stil te kunnen staan bij de natuur. Even achterover in het gras, luisteren naar de geluiden om je heen. En komt er iets moois voorbij dan klikt de camera om dit moment te grijpen.

Zo ook vandaag weer mooie momenten ervaren en dat is meer dan de natuur. Op aanwijzing van mijn broer kom ik uit op een plek waar de kans op een vos aanwezig is. Hier tref ik een vriendelijke meneer uit delft en maak een praatje met hem, Klaar met werken is hij en als zijn vrouw drie dagen werkt dan is hij er twee van hier te vinden. In een gesprek van 10 minuten hebben we meerdere raakvlakken en delen we even wat foto’s. Ik wandel verder, eigenlijk terug aangezien ik de middag wordt verwacht op mijn werk.

Op de terugweg geniet ik van de passen door dit prachtige natuurgebied.

Steven

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.