Als ik mijn voordeur uitstap en flink op de pedalen van mijn fiets stap dan ben ik in 12 minuten bij de ingang van Duin en Kruidberg.

Op een dag dat ik de wandelschoenen met de fiets had gecombineerd kwam ik per toeval bij deze ingang terecht. Eigenlijk best vreemd als je weet dat ik al heel wat jaren in Haarlem Noord woon. Maar toch.

Er was een rondloop route van 45 minuten en die was mij te kort. Dan maar de Cremer route richting zee. Wat achteraf bleek geen rondwandel route. Een prachtig gebied met verschillende gezichten, open vlaktes, bos gedeeltes wisselen elkaar af. Ik noem het bos gedeelte het spechten bos, er wet flink wat geklopt tegen de bomen.

Het was een fijne wandeling met weer een nieuwe locatie erbij voor een volgend keer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.