Water naast de deur.


 

 

Een weekend weg voor ons laatste provincie tripje. Zeeland was de laatste provincie die wij mogen bezoeken. Mees kiest een overnachting uit in een blokhut aan het Oostvoornse meer. De meeste blokhutten zijn veranderd in wat luxe huisjes. Auto gehuurd en alles ingeladen en 1 1/2 uur later is onze verblijf ingericht.

Onze hond Chil geniet van alle ruimte en zit regelmatig achter de konijnen aan. Het is een heerlijke plek met uitzicht over het water.

Na de lunch wandelen we wat langs het meer. Chil blijkt het water hier lekker te vinden en haalt stokken en veren voor ons op.

Puck heeft de foto camera omgehangen en maakt plaatjes van al het moois wat ze ziet.

Na het avond eten is het tijd om een hengetje te doen. Puck en Mees ook gewapend met een hengel. We doen ons best om een vis te haken. Puck had een volger maar daar bleef het bij.

 

De kinders zoeken na een uurtje de warmte van het huisje op. Ik vis nog even door in de hoop op een forel. Ik mijmer wat over het water. Het water wat ik vaker deelde met Robbert Zandvoort. Een visvriende en liefhebber van het vliegvissen in al zijn facetten die veel te vroeg het leven deze week verliet. Ik denk aan de momenten die we hier deelde, de lol, zijn kneiter van een forel van 70 cm, de borreltjes. Robbert ik ga er dit weekend één voor je haken!

Dan kies ik ook voor de warmte van het huisje. Neem nog een goed glas warm worder en kruip mijn bed in. Morgen weer een mooie dag te gaan.

groet de buitenman.

8 gedachten over “02-05-2015 Oostvoorne provincie trip

  1. Mooi!
    Wat ben je toch n heerlijk gevoels mens! Prachtig hoe je alles verwoord.
    Ik ben trouwens eind maart daar in Zeeland, dichtbij Oostvoorne geweest.

    Geniet, xxx

    1. Dankjewel Esther, ja het gevoel licht aan de oppervlakte en maakt het schrijven tastbaar. Bedankt voor je compliment en ja Zeeland is door de industrie heen erg mooi!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.